Projectzangers gevraagd voor “The Armed Man” in 2020

In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. In de huidige roerige tijd is het zeer belangrijk om daar bij stil te staan. Het kleinkoor Canticum Novum uit Alkmaar wil dit doen met de uitvoering van het muziekstuk “The Armed Man” van Carl Jenkins, begeleid door een symfonie orkest en aangevuld met projectzangers, alles onder leiding van Una Cintiņa. Om dit muziekstuk uit te voeren is een groot koor nodig, reden om er 100 projectzangers bij te vragen.
Voor wie het stuk bekend is: een prachtige gelegenheid om deze indrukwekkende muziek nog een keer te zingen. Kent u het niet of u zit niet op een koor en wilt u dit wel eens meemaken, dan is dit een mooie kans! U kunt zich opgeven via een e-mail naar gittabotman@hetnet.nl of telefonisch bij Kees Pater via nr. 0645598912. In september zijn de stemtesten voor wie nog niet bekend is bij de dirigente. De definitieve sluitingsdatum voor het aanmelden is zondag 17 november 2019. De repetities beginnen in januari en worden op de woensdagavond gehouden in de St. Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord in Alkmaar.
De uitvoering zal prachtig klinken op vrijdagavond 1 mei 2020 in deze zelfde Laurentiuskerk. Het koor Canticum Novum heet alle projectzangers welkom. We gaan met z’n allen zingend 75 jaar vrijheid vieren!

Reacties zijn gesloten.